• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8


Meniu orientativ

 

I. Gustari reci :

- Rosii umplute cu Liptauer ‘‘Litoral’’ / Frigaruie rosii cherry cu mozzarela ;
- Castravete verde butoias cu branza si germeni brocoli ;
- Rulada a la Stefania ;
- Salam picant ;
- Muschi afumat cu ceapa chivas ;
- Rulada de pui picanta/ Jambon piept pui ;
- Chiftelute speciale in fulgi de porumb ;
- Tort dobos ;
- Crochete de branza pe support de ardei gras ;
- Barcuta cu icre / Tarta cu icre negre si rosii ;
- Mix masline negre si verzi ;
- Chifle.

II. File de peste parizian cu amestec mexican si broccoli/ Pastrav cu ierburi aromatice / Somon

Garnituri : Amestec mexican cu broccoli/ Cartofi natur, morcovi si broccoli sau
Ciuperci umplute ;
Sos Colbert/ Sos cu vin alb/ Sos meuniere special ;

III. Sarmale in foi de varza cu mamaliguta si ardei ;

IV. Friptura la gratar (piept pui, ceafa, cabanos – cca 350 g) ; carnati proaspeti melc ;

Garnitura : cartofi specialitati/ cartofi taranesti/ cartofi pai.
Salata de sezon - varza cruda cu morcov si marar / castravete si gogosar la otet , decor

V. Nelimitat : cafea expresso , apa plata, apa minerala, suc: pepsi, mirinda, prigat.

 

TOTAL = 159,00 lei – 180,00 lei/ persoana + 10% personal